vineri, 2 aprilie 2010

Home


Asculta mai multe audio Muzica
Vreau o camera.O camera doar a mea,cu o singura fereastra indreptata catre cer,astfel incat sa ma pot bucura in fiecare seara de magia lunii.Vreau o camera care sa se potriveasca perfect cu sufletul meu,poate chiar o camera a lui ,pictata in culori linistitoare,iar pe pereti sa fie scrise cu un condei vechi,parti ale povestii mele.
Iar de fiecare data cand le voi citii,picaturi reci vor curge din ochii mei.Unii le numesc lacrimi,dar eu prefer sa le numesc parti moarte ale sufletului meu.
Mobila?Mobila vreau sa fie confectionata din sentimente.Azi dorm pe patul fericirii,maine poate mananc la masa iubirii,iar raspoimaine voi citii relaxata o carte pe fotoliul intelepciunii.
Vreau flori multe.In fiecare coltisor al camerei vreau cate o floare rosie,care sa nu se ofileasca niciodata.
Voi mai avea nevoie doar de un pian.Voi vrea doar sa aud clapele pianului producand sunete linistitoare si sa simt gustul dulce al unei cafele adevarate.
Asa as vrea sa arate camera mea,iar de fiecare data cand simt nevoia sa ma rup de realitate,sa ma pot refugia acolo,sa ma pot vindeca,si poate intr-o zi sa te pot aduce si pe tine .


Poate ca m-am saturat sa mor in fiecare zi cate putin.Poate am nevoie de ceva al meu.

12 comentarii:

  1. Camera asta este un fel de refugiu al sufletului tau:). Mi-a placut :"Lacrimile sunt parti moarte ale sufletului tau"

    RăspundețiȘtergere
  2. cine nu si-ar dori o camera in genul asteia....unde mai pui k e si luxoasa patul fericirii, masa iubirii, fereastra spre cer ;)) :)....si totusi m-as multumi si cu una umila, numai s-o am:))

    RăspundețiȘtergere
  3. aa...imi place melodia:X:X si imaginea

    RăspundețiȘtergere
  4. Şi slăvită să-mi fie melodia !

    RăspundețiȘtergere
  5. În Noaptea Învierii, Lumina lui Dumnezeu coboară pe pământ! Deschide larg ferestrele sufletului tău și lasă Lumina Sfântă să pătrundă în cele mai ascunse cotloane! Paște Luminat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fruntea sus :) Cu siguranţp visul ţi se va îndeplini.

    btw, Sărbători Fericite!

    RăspundețiȘtergere
  7. Paste fericit si tie ..... hai ca am fost rapid :))

    RăspundețiȘtergere
  8. "Azi dorm pe patul fericirii."

    Nu mi-ar strica nici mie o camera de genul. :D

    Frumos. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce frumoasa ar fi camera ta ! Eu cred, totusi, ca ea exista in realitate. In sufletul tau. Daca o constientizezi, te poti retrage acolo de cate ori doresti. Pana si luna straluceste la fereastra cand vrei tu ! ;)

    RăspundețiȘtergere