luni, 2 august 2010

Hello.My name is Happiness.


Asculta mai multe audio Muzica
"Miroase a fericire.Simti si tu?"


E un stil de viata ratacit in goana timpului.Par negru,nepieptanat,pielea alba,palida,bine protejata de razele soarelui si ochii mari,negri,mai negri decat cel mai indepartat intuneric.Simte mirosul fericirii,culoarea ei.E ciudat,stiu.Dar acum o buna bucata de vreme,a gandit un praf de poezie.A insirat cuvintele pe o hartie alba si cu ajutorul unei pene de porumbel pur si-a scris povestea.Intamplator,povestea scrisa de el este chiar adevarata sa viata.
A trecut mai departe,la un alt mod de a gasi fericirea.Picta zilele,iubirea,cerul.Te pierdeai in detaliile imaginilor,in culorile atat de adevarate,in povestile rupte din sufletul lui.
Mai tarziu isi alerga fericirea,pana la epuizare.Inima ii batea accelerat,iar din secunda in secunda risca sa explodeze.Sa-l tranteasca la pamant,ca pe un soldat ce tocmai si-a dat viata pentru o lupta ce n-a fost niciodata a lui.Dar el continua sa lupte,chiar daca puterea fizica incepea sa-l paraseasca din ce in ce mai mult.Era o lupta in van,stii?Totul in van!
Intr-un final,gasirea fericirii devenise singurul motiv pentru care inima sa continua sa bata.Simtea ca este acolo undeva,ca trebuie sa o simta,sa o vada,ca trebuie sa fie a lui.Poate fi de neinteles,dar facuse o obsesie din asta.Ochii ii devenisera destul de obositi,iar in ei puteai citi fel de fel de povesti,de incercari,dezamagiri si multe regrete.Locuinta sa era construinta din bucati mari de fericire trecuta,iar hrana care-l ajuta sa traiasca,nu era altceva decat provizie de fericire.
Totul,tot ce-l incuraja era o fericire putrezita.O iluzie!
Pe un portativ rescris de zeci de ori si-a creat propria melodie,cu acorduri usoare dar incredibil de puternice asupra celorlaltor suflete.L-a ingropat in fata casei si spera ca melodia lui,sa devina sunetul pamantului.Odata ce acest lucru era posibil, sunetul pamantului nu era altceva decat..fericirea.
Impactul produs de creatiile sale, a fost unul hipnotizant,mai puternic decat orice magie existenta.Un fel de tatuaj pe care-l duci cu tine intreaga viata.O boala fara leac,poate chiar o cheie catre imposibil.
"Miroase a fericire.Simti si tu?" Da!Se simte,se aude,miroase a fericire!Pentru ca fericirea e in ceea ce facem,e in mainile noastre!

7 comentarii:

  1. Ma bucura ca mirosul fericirii, a ajuns si la tine draga mea Halatel!O seara plina de pace si bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fericirea mereu va sta in lucrurile marunte din viata noastra

    RăspundețiȘtergere
  3. interesanta perspectiva:)
    Ps. ti-am raspuns la comentariul de la postarea mea...

    Multumesc:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Lucrurile mici te pot umple de fericire. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  6. Să avem grijă să nu dăm din mâini prea tare, să nu agităm fericirea.

    Într-un mod foarte ciudat şi chiar deplasat aş putea spune că postarea ta îmi aminteşte de Andrei, un Andrei pe care întâmplător şi tu ai avut ocazia să îl cunoşti. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai facut o precizare despre un porumbel in postare...:)se leaga totul de o piesa de la oza in care spune ''Andrei e ucigasul meu de porumbei'' si intr-un mod bizar mi-am amintit de el.Da...dupa doi ani am aflat si eu ca defapt nu stiu nimic despre el.:)

    RăspundețiȘtergere