luni, 31 mai 2010

In ce se masoara nebunia?


Asculta mai multe audio Muzica
Iti infasor sufletul intr-o tigara si te consum cu o lacomie ce pare a nu fi a mea.Te transformi in fum.Intr-un fum mai mut decat tacerea ,un fum murdar,mizerabil,care se izbeste mortal de peretii sufletului meu.Mi-au slabit plamanii,s-au subtiat si sunt gata sa se transforme in cenusa,chiar daca eu ii simt mai grei decat plumbul.
Ah!Cat de ironic!Stiu ei ca drogul meu e atat de ucigator?Ca provoaca o dependenta fara scapare?Si mai mult decat atat,stiu ei ca drogul meu e legal?
Ma inunda un ras nervos,grav,puternic,dar mut!Rad cu o sete atat de vie,de parca viata ar fi o gluma.Rad,dar rasul meu prevesteste un declin mintal.
Stii ca imi spuneai ca nebunii iti par interesanti?Ca au un creier special,chiar de invidiat?Ei bine,dragul meu, iata-ma acum!Sunt nebuna,sunt speciala!N-ai decat sa ma iubesti.
In momentul asta,parca mi-as smulge sufletul si l-as tranti de tavan.Asa poate va ramane suspendat acolo si va fi capabil sa vada adevarata realitate.
Ma simt ca un mim cu o viata doar in alb si negru.Un actor mut ce-si mimeaza in disperarea lui,viata.
Ma simt ca o carte de A, din mana unui iluzionist cu trucuri mai vechi decat pamantul.Un iluzionist a carui viata inseamna magie.
Cateodata ma simt ca urechea unui surd ce-si cauta in neliniste bataile inimii sale.
Ma simt ca scena unui actor care si-a hranit sufletul acolo.
Ca portativul unui pianist care canta de-o viata.
Sunt pensula pictorului din Vama care schiteaza marea si nisipul.
Sunt obiectivul unui fotograf ce imortalizeaza linistea dinaintea furtunii.
Dar azi, azi sunt doar eu.

8 comentarii:

  1. Hei, ca să înfrunţi ploaia trebuie să ai mai întâi curaj. După aceea, un partener, fie el fată sau băiat, ca bucuria pe care o vei simţi când ploaia te atinge să fie împărţită la doi, cu riscul unei răceli puternice.
    Şi mai ales dacă acea persoană care te însoţeşte e persoana pe care tu o iubeşti , să ştii că momentele alea nu le vei uita prea curând.
    În orice caz, e o aventură fascinantă .
    Îţi doresc o ploaie de aia, zdravănă, să te poţi bucura şi să vezi ce înseamnă cu adevărat expresia "să stau în ploaie şi să visez".

    Cu ocazia asta îţi doresc şi la mulţi ani pentru ziua copilului. Sunt sigură că în adâncul sufletului tău te mai simţi încă ţânc !

    Have a nice day :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei! Numele blogului l-am scris eu pe poza, si tot ce am facut la ea .. am facut in paint.

    RăspundețiȘtergere
  3. in ultima vreme oscilez intre tristete si euforie....si pot trece cu nebunia unei clipe de la una la alta:))) cuvitele tale se muleaza perfect pe sufletul meu....ce pot sa zic, azi sunt ureche sudului tau...si totusi...
    la multi ani, cupilule>:D<:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Astazi esti doar tu, si acest lucru e totul ce conteaza!
    For Those About To Rock (We Salute You)

    RăspundețiȘtergere
  5. "Dar azi, azi sunt doar eu."

    Frumos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună Ziua
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  7. in sfarsit citesc ceva sa mi placa. Si eu sunt la inceput...poate ma urmaresi.

    RăspundețiȘtergere
  8. "In momentul asta,parca mi-as smulge sufletul si l-as tranti de tavan.Asa poate va ramane suspendat acolo si va fi capabil sa vada adevarata realitate." cred ca am citit de 10 ori fraza asta si tot superba mi se pare.Ma regasesc in postarea asta...Succes in continuare!:*

    RăspundețiȘtergere