duminică, 28 februarie 2010

Phantom


Asculta mai multe audio Muzica
Fantoma ta reuseseste sa se strecoare printre gartiile construite cu atata truda de mine.Gratii imaginare pe care le-am ridicat in fata ochilor ,ca privirea mea sa nu te mai intalneasca niciodata.
Mi-am dus trupul in celalalt capat al lumii,l-am inecat in apele otravite si i-am dat o alta culoare,pentru a nu mai fi recunoscut de tine.

Inutil!Te prefaci in fiecare lacrima si-mi invadezi obrajii reci.Esti in fiecare fir de par ce aduce parfumul tau,atunci cand vantul il aseaza pe pielea mea.Esti in sangele ce-mi ajunge la inima si-mi curata venele.
Prezent in fiecare sunet ce-mi atinge urechile,in fiecare sarut ce-mi mangaie buzele.Esti in porii pielii mele,ce raman deschisi pentru totdeauna.Esti pretutindeni.Fantoma ta ma bantuie si simt ca nu voi gasii nicio cale de scapare.
Mi-ai desenat viata ca pe un labirint,in care sunt obligata sa gasesc o cale de iesire.Ti-ai lasat adanc amprenta pe sufletul meu,ca un tatuaj permanent ce-l voi purta cu mine toata viata.Mi-ai arestat amintirile si mi le-ai lasat doar pe cele legate de tine.
Iar gandurile?Oh gandurile sunt la tine toate!Eu nu mai exist ca fiinta.Sunt doar o mica parte din tine,acum.



9 comentarii:

  1. amara suferinta... e apasator si enervat sa nu poti sa scapu de ceva oricata vointa ai avea... nu poti pentru ca il ai in tine...

    ms frumos....esti draguta:):*

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti doresc sa ai parte de o primavara de nota 10!

    Cu drag, Manu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos, trist... grea e renunţarea, atunci când ţii cu adevărat la cineva şi îi simţi pretutindeni prezenţa...

    Şi totuşi..primăvara ne zâmbeşte, având braţele pline cu flori. De azi poposeşte pe la fiecare pentru a-i dărui puţin din emoţia unui nou început sau a reînnoirii, ne dezbracă sufletul de povara hainelor iernii şi ni-l îmbracă în dantele. Ne arată cum înmuguresc în noi visele, sentimentele, aspiraţiile, ne mângâie fruntea plină de griji...

    Îţi doresc o primăvară care să îţi aline tristeţea şi care să-ţi aducă numai lucruri frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. imi suna a geniu posedat de dragoste...

    RăspundețiȘtergere
  5. Trece si bantuirea la un moment dat. Insa nu stiu daca vrei sa treaca... ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. cum spunea cineva "totul e in imaginatia noastra"... inca mai credem in "fantome"?
    sufla puternic... o sa dispara
    :)

    RăspundețiȘtergere