duminică, 27 decembrie 2009

This is not my story


Within Temptation - What Have You Done
Asculta mai multe audio Muzica

Sufletul tau facut dintr-un material atat de moale si fragil, s-a frant la prima mea atingere. Imaginea chipului tau ce schita usor un zambet trist si lacrima ce-ti curgea pe obraz,inca imi mai joaca pe retina.
Iar sunetul tau,oh sunetul tau cand gemi de durere!De ce inca il mai aud?De ce nu se pierde in pusteitate la fel cum se pierde orice lucru vechi si uitat de lume?

Si atunci aud pasi. Aud pasi venind spre mine.Alearga atat de repede,incat mi se pare ca in urmatoarea secunda va fi langa mine.Totusi in departare nu pot zari pe nimeni.In departare nici macar animalul acela ciudat nu mai zace tacut,asteptand nelinistit sa vina noaptea plina de mister.

Si ma vad alergand pe acelasi drum pe care pasesc de-o viata intreaga.Ma amestec cu aceleasi fire de praf purtate de vantul parfumat.

Ma vad dupa niste gratii negre si ruginite de vreme, intr-o celula cu o mie de povesti cu crime si suflete demonice.Ma vad acolo si totusi nu gasesc rostul.Nu inteleg intunericul ce pare ca vrea sa ma imbratiseze.Probabil ma vor inchide ca ti-am sfaramat sufletul.
I-ai trimis la mine.Tu!Tu,fiinta blestemata i-ai trimis dupa sufletul meu ca sa fii sigur ca voi plati.Ai vrut sa fii sigur ca voi plati pentru ceva ce nici macar nu am facut.

Mi s-a inscentat o crima.Au scris-o cu sangele tau si au asternut fiecare cuvant in cartea vietii mele.Nu eu ti-am ucis sufletul.Nu eu..nu eeeu!

11 comentarii:

  1. Dumnezeu sa te binecuvanteze !

    RăspundețiȘtergere
  2. tu ai compus poeziile ?
    ia id dupa pag mea de profil si da add .

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa Poezia ...Mai bine zis ,Poemul:)
    Interesanta , cum as putea spune ...Opinie In ceea ce priveste Sufletul si Relatia dintre sufletul tau si al Lui ( Baiatul Special ) ..daca am inteles-o eu bine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Din cate am observat pana acum,nu prea se intelege ce sciu eu.Deci:
    1.nu are legatura cu mine
    2.nu are legatura cu relitatea sau cu oricine altcineva.
    Este doar o povestioara compusa,ca majoritatea de pe aici.
    Multumesc! 8-|

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc lui Dumnezeu si tuturor Divinitatilor, ca s-o iluminat Halatel si o prins atitudine .
    Na bai desteptilor si criticilor literari, ca v-o inclestat fatuca dejtele pe tastatura . Daca mai comenteaza unu pe langa subiect, apai lasati de inteles un singur lucru, ca sunteti prosti .

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu era mai bine daca nu vorbeam de nici una din noi?Iar noi doua eram ok?:(

    RăspundețiȘtergere
  7. Doresc sa pasesti in noul an cu un strop de nadejde in Domnul Isus Hristos Mantuitorul lumii intregi care a invins pentru totdeauna 'intunericul'.
    Dumnezeu sa te binecuvanteze iubito!

    RăspundețiȘtergere
  8. tot ce se intampla pe aici pe la commenturi are si o parte buna, inseamna ca ai reusit sa ii convingi pe unii ca nu stiu sa faca diferenta dintre realitate si imaginatie. Lucrurile imaginate de tine desii sunt dramatice uneori asta nu inseaman ca ar trebui sa produca astfel de reactii. Scrii intr-un mod foarte special, iar eu remarc asta de fiecare data

    RăspundețiȘtergere
  9. daca el ar fi iubit-o cu aceeasi masura ca ea nu ar fi sacrificat-o, nu ar fi distrus iubirea lor...ar fi trebuit sa sufere in tacere:))...egiost...nu stie sa ierte...genial...preferata mea:X

    RăspundețiȘtergere