Tu?Traiesti prin mine!Respiri din mine.Te hranesti cu mine!
Eu?Eu sunt viata ta!Eu sunt tot ce face parte din tine.Sunt carnea ta frageda,parul tau moale,ochii tai reci,sangele ce-ti alearga neincetat prin vene.Sunt inima ce-ti bate-n piept..sunt sufletul ce striga..Sunt infinitul spre care alergi..
Eu n-am sfarsit.Eu nu ma termin,nu ma sfaram,nu ma scurg,nu putrezesc.
Eu nu mor,eu nu traiesc.
Sunt mai mult de atat.Mai mult decat o existenta banala.Sunt un tot.Totul de care tu ai nevoie.
Eu sunt talentul ce te-a facut sa fi artist.
Sunt vocea pe care n-o aude nimeni.Sunt strigatul tau mut.
Sunt pasii tai pe drumul intunecat.
Iar tu?
Cine esti tu?Doar o parte neinsemnata din intreg.O mica piesa intr-un puzzle fara sfarsit.
Asculta-ma.Atat iti cer.Asculta-ma caci,terminand cu viata ta,nu ma ucizi si pe mine.
Pentru ca sunt sufletul ce ti-a fost dat in corpul tau .Sunt sansa ta la viata.
Sunt singura dovada a existentei tale..
Vocea sufletului
"Sunt vocea pe care n-o aude nimeni.Sunt strigatul tau mut.
RăspundețiȘtergereSunt pasii tai pe drumul intunecat.
Iar tu?
Cine esti tu?Doar o parte neinsemnata din intreg.O mica piesa intr-un puzzle fara sfarsit" - tot aşa, că zici bine...
De obicei, cand scriem ceva tindem sa scriem despre cineva. Mai putin despre noi... Imi place tema ta... :D
RăspundețiȘtergeredaaaaaa :))
RăspundețiȘtergereTe admir pentru ca stii cine esti !
RăspundețiȘtergereIndiferent cine esti sau ce esti, trebuie sa fii impacat cu tine, sa te iubesti pentru ca esti asa dintr-un anumit motiv, cu un anumit scop. Soarta.....
RăspundețiȘtergereEu nu stiu cn sunt si nici nu stiu cine e el.
RăspundețiȘtergere;;) nice post
Proza ta lirica e foarte originala si sensibila. Redai foarte bine in cuvinte intensitatea sentimentelor.
RăspundețiȘtergere:)
Singura dovada a existentei unui on ca entitate este ce lasa in urma, cateodata un talent este definitoriu pentru a te descrie ca persoana , iar tu esti o persoana foarte interesanta.
RăspundețiȘtergerepai..eu am downloadat-o de pe youtube cu numele acela...daca poti asa..ca altfel n-o gasesti..nu cred, nu-i stiu numele original..
RăspundețiȘtergeredaca nu,poti sa-mi dai adresa de mail sa ti-o trimit:*
deti o sursa infinita de inpiratie... tot ce iese din creionul tau este atat de frumos...
RăspundețiȘtergereasta este cu adevarat un blog de calitate...
"Când Întunericul îi cuprinse sufletul, nefiinţa din El tinse să-i acapareze trupul lipsit de suflare.Starea de meditaţie profundă îi îngheaţă ochii larg deschişi.Era acolo, fiindcă îi simţea atingerea divină, şi doar aşa mâna lui prindea viaţă.Simţea că fără Ea, El nu putea fi Autorul.Fără El, Ea nu ar fi existat. Dar,încă nu o putea vedea, pentru că îi era teamă.Îi era teamă de chipul ce stă in spatele nălucit al unei umbre.Doar o visa şi-o venera în fiecare Noapte ştiind că Ea, muza lui, Ea nu există decât pentru el.În mintea lui...
RăspundețiȘtergereŞi totuşi, în Vecinătate, în faţa unei coli zgâriate c-o peniţă aurită, stau scrise câteva rânduri pentru El...Despre El"
Poate că nu e cel mai potrivit comentariu....
dar citind acest blog....al tău, asta mi-a inspirat.Poate nu mă pricep la cuvinte şi poate mesajul e...într-o zi voi termina povestea.undeva....
Anonim, frumoase cuvinte ai scris.
RăspundețiȘtergereMi-ar fi placut sa-mi spui si cine esti :)) si cum de ai ajuns pe aici.
„20 Years After...”
RăspundețiȘtergereColocviu international dedicat anului 1989 in Europa Centrala si de Est
Marti, 24 noiembrie si miercuri, 25 noiembrie 2009, Institutul Cultural Roman si Institutul de Cercetari Politice de la Universitatea din Bucuresti gazduiesc colocviul international „20 Years After… “, dedicat evenimentelor care au avut loc in tarile Europei Centrale si de Est in 1989. La eveniment vor participa personalitati academice si politice, analisti si diplomati de prestigiu: Rajk László (Ungaria), Erhard Stackl (Austria), Jan Carnogursky (Slovacia), Jan Rychlík (Cehia), Coen Stork (Olanda), Wojciech Zajączkowski (Polonia), Patricia Guy (SUA), Ana Blandiana, Emil Hurezeanu, Daniel Barbu, Ioan Stanomir, Alexandra Ionescu.
Vor fi discutate caracteristicile schimbarilor de sistem, in termenii evenimentelor propriu-zise si a premizelor din fiecare tara, dar si modul in care aceste caracteristici au influentat sistemele politice instaurate ulterior. Natura si impactul pe termen scurt al schimbarilor, forta miscarilor de dizidenta in diferite tari ale Europei Centrale si de Est, rolul lor in renasterea sistemului multipartit sunt cateva dintre temele colocviului. Dezbaterile vor fi ilustrate de o serie de imagini realizate de artisti fotografi din Austria, Cehia, Germania si Romania, grupate generic sub titlul „1989: Anul care a schimbat lumea“.
Invitati speciali
Coen Stork, ambasador al Olandei in Romania intre 1988-1993, o figura emblematica printre occidentalii care au sprijinit disidenta romaneasca in vremea comunismului.
Patricia Guy, consilier pentru Diplomatie Publica a Ambasadei SUA la Bucuresti.
Marti, in prima zi a colocviului, lucrarile se vor desfasura la sediul ICR, incepand cu ora 9.30, iar miercuri la Institutul de Cercetari Politice. In deschiderea lucrarilor de miercuri, de la ora 16, va avea loc vernisajul expozitiei „1989“ cuprinzand fotografii realizate de artistul Vlad Columbeanu in zilele de 21-23 decembrie 1989 pe strazile Bucurestiului. Vernisajul va fi urmat de o dezbatere purtata de o parte dintre invitatii straini si profesorii FSPUB Daniel Barbu si Ioan Stanomir cu studentii sectiei engleza a facultatii.
Programul detaliat al colocviului se gaseste la www.icr.ro/20_years_after
Lucrarile se vor desfasura in limba engleza.
Acces: pe baza invitatiei/legitimatiei de student.
minunat post 8->...
RăspundețiȘtergerefelicitări pentru o asemenea bogăţie de sentimente,cuvinte şi expresivitate.