marți, 7 decembrie 2010

Am doar 18 ani!

Vama Veche - 18 ani

Asculta mai multe audio diverse


"Am doar 18 ani,sunt nebun(a),iubesc si nu am bani."


Cam asa incepe ziua mea acum.Gata!Pana aici mi-a fost!De azi sunt majora. Cel putin asta spune varsta despre mine,insa eu sunt pe departe de a fi majora.E ciudat,al naibi de ciudat.Au trecut 17 ani din viata mea si inca ma simt un copil.Intr-un fel chiar am asteptat ziua asta ,sa implinesc 18 ani si sa urlu tare: sunt fericita,stii?Intr-un fel imi doream sa fiu majora,dar pe cealalata parte, nu vreau sa mai cresc.De ar fi posibil cumva,as vrea sa ma opresc aici.Sa traiesc in continuare insa doar cu varsta de 18 ani,vesnic.Ar fi marfa,ce sa zic?
In tot timpul asta am reusit sa scot cateva fire albe de par de la diferite persoane,dar am reusit sa aduc si zambetele pe fetele unora.Nu stiu pe cati i-am facut sa planga si pe cati i-am suparat,dar imi pare rau. (Sunt si eu mica,nu?)
Stateam zilele trecute si ma gandeam" Uite,sunt fericita!" Chiar ma simt fericita,implinita si iubesc lucrul acesta.Imi doresc pentru mine o multime de lucruri si nu am de gand sa renunt.Probabil o sa sfarsesc intr-o facultate de franceza, pentru ca vad ca franceza ma bantuie inca din clasa a2a si nu mai vrea sa-mi dea pace.La inceput ziceam ca nici nu vreau sa mai aud de limba asta,iar acum iata-ma la profil filologie bilingv franceza. E clar ca "ceva e putred in Danemarca" si ca trebuie sa merg pe drumul asta.Si ce este un iubitor de franceza,fara Franta?E evident ca trebuie sa ajung acolo!
Imi place sa scriu,sa aberez,sa vorbesc mult,sa cant,sa admir poze si sa ma uit la multe seriale.Ador primavara si chiar imi pare rau ca de ziua mea este mereu frig.Dar azi am avut placuta surpriza de a simti caldura unui 8 decembrie.E incredibil pentru ca e tot ce-mi doream: sa fie cald si frumos de ziua mea!Poate e un cadou.In sfarsit de ziua mea a fost primavara!
Imi place cum suna 8 decembrie.N-as schimba data asta pentru nimic in lume.Oamenii nascuti pe 8,sau care au vreo legatura cu aceasta cifra,imi par extraordinari.Imi place si zodia mea si tot ce se spune despre ea,chiar daca nu sunt mare fana a prezicerilor.

Rosu?Rosu este culoarea mea,categoric!Ador tot ce este rosu.
Imi place fericirea,zambetul si tot ce ma face sa ma simt bine.Nu pot sa stau trista foarte mult timp si sunt foarte multumita cu faptul ca am puterea de a trece foarte usor peste dificultati.Sunt optimista si necurat de norocoasa,iar aceste lucruri ma fac sa ma simt si mai multumita.Reprezinta un pas in plus catre succes.Orice tip de succes.
Stiu ca sunt capabila sa fac tot ceea ce imi propun,iar daca n-o fac este pentru ca nu vreau.Sunt incapatanata.Uneori poate chiar prea incapatanata.
Imi plac oamenii diferiti,care au multe pasiuni si care se ocupa de sufletul lor.Imi plac oamenii profunzi care sunt capabili de a simti o sumedenie de sentimente in acelasi timp.Imi plac oamenii talentati,care canta,danseaza,scriu si deseneaza.Iubesc oamenii inteligenti ,bine crescuti si optimisti.
Sunt foarte curioasa si fac parte din acel grup de oameni care vor sa stie cat mai multe ciudatenii ,care vor sa afle daca mai exista si alte tipuri de viata si care vor sa vada Universul.
Nu-mi place deloc tara in care traiesc,dar sunt obisnuita.Si oricum nu imi fac probleme,pentru ca o sa reusesc sa ajung acolo unde imi doresc.
Vreau sa schimb lumea asta care a uitat sa zambeasca.Vreau sa schimb oamenii morocanosi si pe cei care se indreapta catre drumuri gresite.Vreau sa nu se mai promoveze prostia si tot ceea ce este total aiurea.
Vreau sa continui sa cant la chitara si sa pot sa invat orice melodie imi place.Deasemenea,imi doresc tare mult sa public undeva,ceva scris de mine.
Vreau,vreau,vreau!
Vreau si pot!Asta sunt eu!Sunt Maria ,am 18 ani si pot sa fac ce vreau!

9 comentarii:

  1. La mulţi ani, dragă Maria şi fie ca încercările tale de a cuceri lumea să fie încununate de succes! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti doresc un drum fara piedici majore draga mea si La multi ani.Dumnezeu sa te binecuvanteze! Cu mare drag, Elena!

    RăspundețiȘtergere
  3. la mulți ani dragă. să fi sănătoasă.

    RăspundețiȘtergere
  4. la multi ani, iubirea sa te invaluie mereu, te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi aniii!!!! >:D< :*:*:*:*
    Si la cat mai multe postari :>

    RăspundețiȘtergere
  6. buna maria, la multi ani..(scz de intarziere)
    De schimbat lumea, nu ai sa o poti schimba, nu intregime, au mai pasit si altii cu ganduri asemanatoare alor tale dar s-au izbit de un zid rece de indiferenta.
    Daca vrei sa modifici ceva, modifica la tine si poate cei din jurul tau vor observa si vor urma exemplul tau.
    La multi ani inca o data si sarbatori fericite

    RăspundețiȘtergere
  7. Un Craciun fericit alaturi de cei dragi>:D<
    ps:la multi ani cu intarziere>:d<

    RăspundețiȘtergere