sâmbătă, 28 august 2010

It's killing me!


Asculta mai multe audio Muzica
Stiu ca privirea mea pare paralizata,atat de fixa de parca as arunca cu sageti otravite in ceasul de pe masa.Ma gandesc,oare de ce am impresia ca detin puterea asupra timpului?Ca doar prin miscarea acelor de ceasornic il pot face sa mai stea putin,il pot impinge inapoi?
Azi timpul trece mai repede.Alearga,chiar.Timpul ma fugareste si-mi fura abilitatea de a observa ce se intampla in jurul meu.Sunt atat de suparata,incat as putea incepe o adevarata revolta impotriva lui.
Va rog! Nu lasati toamna sa-si verse puterea peste sufletul meu.Ma face sa ma simt atat de stearsa uneori,atat de moarta si putrezita de secole.Imi da sentimentul ca traiesc in propriul meu iad.
Repet!Nu lasati toamna sa-mi decoloreze sufletul .Opriti timpul pentru o clipa de iubire!
Stii ca de multe ori mi-am dorit sa-mi pot lungi falangele pana ajung la tine?Sa-mi plimb degetele pe fata ta,ca un paianjen al carui venin reprezinta un adevarat pericol pentru tine.As fi vrut sa te surprind de fiecare data cand clipesti si astfel sa fiu primul lucru pe care-l vezi atunci cand deschizi ochii.Sa-ti zgarai chipul cu unghiile mele pacatoase,si sa-ti fur frumusetea. Vreau sa-ti colectez sangele si sa-l transform in parfum.Al meu!Parfumul meu!
Ah,uite ce gand mi-a fulgerat prin minte acum.Stii ziua cand ai rupt cateva petale rosii si le-ai asezat pe pielea mea?Imi spuneai ca rosul petalelor se vede extraordinar in contrast cu pielea mea alba."Vezi?El moare pentru tine",imi spuneai. Si asa era,ucideai trandafirul pentru mine.Inca mai am petalele acelea,ascunse printre filele unei carti imbatranite.S-au uscat,sunt ofilite,dar parca inca si-au pastrat mirosul si inca ceva.Acel ceva esti tu.
Mi-am dat seama ca ai rupt frimituri din sufletul tau si le-ai presarat peste acele petale.Altfel nu-mi pot explica ce inca mai cauti tu acolo.

10 comentarii:

  1. hmmm eu sunt mult mai optimista...visez ca odata cu reinnoirea timpului, a anotimpurilor....se va reinnoi si iubirea lui....
    would you be my november??

    RăspundețiȘtergere
  2. sau ca odata cu toamna va veni si iubirea....

    RăspundețiȘtergere
  3. uneori imi e greu sa iti citesc postarile pentru ca ma fac sa ma simt atat de mica si de nestiutoare... nu stiu cat iti ia sa scrii o postare dar sunt foarte complexe si pline de expresii superbe.
    felicitari halatel!

    RăspundețiȘtergere
  4. cat de frumos:|
    de fiecare data cand intru pe blogul tau si citesc
    pur si simplu. simt cum traiesc ce scrii.

    scrii atat de sensibil:o3

    RăspundețiȘtergere
  5. adevarat. asa cum spune justasmallgirl, postarile tale usnt foarte greu de citit. dar, nu stiu ce, acest ce ma face sa citesc pana la final. si pana sa ajung acolo imi sare in minte o invalmaseala de ganduri, iar in suflet o invalmaseala de cuvinte. dar cand ajung la final... si vreau sa scriu un comentariu...nu mai pot sa scriu nimic. raman fara cuvinte. asa esti tu, pentru mine. ma lasi fara cuvinte. pentru ca esti geniala.
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. o invalmaseala de sentimente in loc de cuvinte, imi cer scuze.

    RăspundețiȘtergere
  7. Toamna nu-ţi poate decolora sufletul :) Nu are cum să ajungă la tine :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am o postare referitor la toamna,take a look!

    RăspundețiȘtergere
  9. ai o leaspa pe blogul meu....come on and pick it;)) >:D< :D

    RăspundețiȘtergere