sâmbătă, 14 august 2010

Forever means what?


Asculta mai multe audio Muzica
De la un timp,ma obsedeaza un lucru.Ma intind usor pe banca din parc si ma intreb oare cat dureaza acest intotdeauna? Stii tu, intotdeauna impreuna.Daca tot ce incepe,are un sfarsit,atunci unde dracu se termina misteriosul intotdeauna?
Sunt intrerupta de vanzatorul de inghetata.
Ma scuzi,dar nu!Poate as avea nevoie de ceva sa-mi indulceasca viata,dar nu e chiar ceea ce-mi doresc.
El pleaca,usor trist si cu privirea in pamant.Ce faci ,omule?Parca zambeai ultima data cand m-am uitat in ochii tai.Imi fura un gand si privindu-l din departare,ma intreb de ce-si nenoroceste viata vanzand inghetata.Aroma de ciocolata,vanilie,capsuni, viata se gusta in arome,oare?!
Revenind.
Mi-ai ramas lipit de retina si ma superi la fiecare inchidere de pleoape.Uneori, imi pare bine.Astfel ai sansa de a vedea lumea prin ochii mei.Dar tu nu esti numai acolo.Ar fi bizar.Esti peste tot.Nici nu-ti imaginezi cat de comic devii,atunci cand imi sufli fericire in vene.Ma gadila groaznic,iar respiratiile mi se transforma in hohote de ras si inunda bulevardul cu fericirea mea.
Stii ca te-am tinut si in palma?Nu,sigur ca nu stii!Atunci dormeai,dar mi-am luat putin timp pentru a te privi.Ti-am scris versuri pe obraz si pe ochi.Ti-am desenat aripi si asteptam sa te pot culege din zbor.Ma prosteam,evident.Dar traiam o poveste.
Uneori,crede-ma ca iti blestem zilele pe care le mai ai de trait.Devin lacoma,rea si vreau sa-ti fur sufletul,la propriu.
Alteori insa,din tot egoismul si rautatea mea,mi-as injunghia viata in spate,doar ca sa imi culeg apoi zilele de pe asfaltul incins de soarele ucigator si sa ti le daruiesc tie.
Stii ce?M-am hotarat sa-mi mut domiciliul,in sufletul tau.Nu-mi trebuie mult timp,bagajele le pot face in orice clipa si cel mai important,n-am nevoie de acte si semnaturi.

Acolo,timpul nu se masoara in secunde.

7 comentarii:

  1. Timpul, suprema forma... dusman, prieten, scurt , lung, mult prea lung...
    In bataile inimii, in pulsatia iubirii, timpul nu are nici o forma...

    RăspundețiȘtergere
  2. totdeauna....nu are forma, nici gust, nici timp, culoare, miros, nu are nicio aroma....si chiar cred in asta...ca exista suflete"pentru totdeauna".....totdeauna e dincolo de lumea asta....
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. poate ca totdeauna inseamna pana la ultima zi. desi eu cred ca intotdeauna se sfarseste acolo unde vrei tu si cans vrei tu.

    RăspundețiȘtergere
  4. man poti sa pui stop acelui totdeauna, numai sa sti cand si sa incepi un alt totdeauna, pana cand n-o sa mai fi tu in masura sa-i pui stop. pt ca viata , teoretic, e a ta si acel totdeauna face parte tot din tine. cat despre fericire am spus, da poti fi numai sa sti sa pui stop la timp.

    RăspundețiȘtergere
  5. :)aici nu e decat un moment, eteritatea,daca ne-o putem insusi , nu vine decat sa ne faca cenusa si uitare, asa ca n-o ravni...

    RăspundețiȘtergere
  6. ce frumos ai scris.. vai! am ramas fara cuvinte

    RăspundețiȘtergere