sâmbătă, 6 februarie 2010

Alzheimer


Asculta mai multe audio Muzica
Mi-au paralizat degetele pe sufletul tau de gheata.Incercarea mea de a smulge orice, de a culege cu foame atomii din tine, m-a condus usor catre paralizie.Mai mult mi-a paralizat mintea si gandul meu nebun,infasurat in in vesminte albe,legat strans sa nu produca accidente ,in camere zugravite intr-un alb bizar.
Crestea teama in ei, ca nu cumva,gandul meu sa infecteze si alte minti,cu virusul asa numit,"libertate".Dar voi nu vedeti?Creierul vostru sufera de boala Alzheimer,iar voi ,intr-o trista necunostinta,va luptati cu un declin mintal.
Iar tu?Tu mi-ai mancat sufletul pe paine,azi de dimineata,cand luai micul dejun in cafeneaua veche in care oamenii isi intind amintirile pe masa infecta,le sfarama cu brutalitate si le lasa acolo sa putrezeasca.
Traiesti intr-o lume in care indiferenta face legea,nu vezi?In care o viata salvata nu conteaza prea mult,decat atunci cand se pot culege de pe urma ei,beneficii.
Plec!Plec de aici cat mai departe,iti jur!Vreau sa vad apusul,sa-l imbratisez si sa-i cant.Sa uit de oamenii cu miscari teleghidate,facuti din cenusa timpului trecut si lipsiti de orice farama de suflet.Am sa va trimit scrisori de pe taramul necunoscut,nebatatorit de pasii grei si nepatat de sangele otravit,care se scurge din fiecare.Ma voi semna cu numele de “Fericire” si voi trimite o invitatie fiecaruia,pentru a vedea si voi ca acolo,nu exista legi si moarte.Acolo,iti injectezi in vene lichidul fericirii si iti lasi sufletul sa pluteasca.

13 comentarii:

  1. Iuuuui, ce mă bucur că-mi faci reclamă la contu' de trilulistă.
    Atât.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca acolo va fi fericirea, o sa fiu si eu prezent ca apusul sa imi mangaie fata....

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce fel de lichid folosesti pentru injectare?

    RăspundețiȘtergere
  4. am o dilema.esti halat de baie sau de serviciu?:>. halat sexi sau pufos? si ce culoarea?

    ;;)

    RăspundețiȘtergere
  5. ma opresc asupra cuvantului 'indiferenta'. INDIFERENTA o sa aduca al 3-lea razboi mondial.

    RăspundețiȘtergere
  6. Alzheimer - cea mai crunta boala :| cel mai rau lucru sa uiti, sa uiti clipele frumoase, sa uiti amintiri frumoase, sa uiti tot ce a fost frumos si bun in viata ta.

    PS: Vreau si eu o invitatie :)

    RăspundețiȘtergere
  7. chiar ca traim intr-o lume a indiferentei....

    RăspundețiȘtergere
  8. Secolul nepasarii de sine- XXI

    Ps. astept, cu nerabdare, scrisoarea ta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte dragut blogul!felicitari
    http://izcoloreddream.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere