vineri, 15 ianuarie 2010

Fericire


Goo Goo Dolls - Better Days
Asculta mai multe audio Muzica
Ai invatat sa zambesti, iar sufletul tau stie asta.El simte si e mandru de tine.Cere mai mult,vrea sa simta mai mult,sa vada mai mult.Crede ca incet incet ajunge la lacomie,dar inauntrul lui se da o lupta.
Ar vrea sa se opreasca.Ar vrea sa nu mai ceara atat de mult si sa astepte sa i se dea,atunci cand e cazul.
Dar sentimentul de fericire aproape ireal de frumos, i-a ramas intiparit in minte.Ii simte mirosul peste tot si-l cauta in orice.Ar vrea sa atinga fericirea cu palmele lui,sa vada ce forma are.Ar vrea s-o priveasca,sa-i analizeze culorile,sa-i incante vazul.
Nu-si poate explica de unde vine fericirea si catre ce se indrepata.Nu stie nici macar cat de batrana e si de ce o simte tocmai acum.
Se gandea s-o rapeasca.In momentul ala nu-i pasa de ce voiau celelate suflete.Nu-i pasa daca si ele erau pe moarte si singurul medicament ce le putea salva,era fericirea.In momentul ala numai el conta.Pentru ca ar fi renuntat la orice, numai sa simta gustul acela dulce,pentru totdeauna.
Se lupta cu starea de plutire si realitatea.Era constient ca a trecut demult de lacomie si ca a ajuns si mai departe.
Dar cat s-ar chinui sa nu mai ceara,cuvintele vorbeau,fara ca el sa le poata opri.Era o forta multa mai puternica decat el si asta il facea sa creada ca devenit las.
Totusi cine gasise pe cine?El gasise fericirea sau fericirea l-a gasit pe el?
Ar fi vrut sa-i ceara parerea.S-o implore sa nu mai plece niciodata si sa fie langa el,pana va pleca de aici,iar acolo unde va ajunge,oriunde ar fi acel "acolo",s-o gaseasca din nou.
Dar pana la urma,nu i-a trebuit mult timp sa inteleaga faptul ca numai el poate gasi fericirea si o poate face sa stea langa el atat timp cat vrea,fara sa faca rau nimanui.Niciun suflet nu ar putea fi ranit, pentru ca fericirea atat de ireala pe cat pare,poate fi in mai multe locuri in acelasi timp.Ea asteapta doar sa fie chemata si va veni de fiecare data.E aici,langa tine,iar tot ce trebuie sa faci,este sa ti-o doresti din tot sufletul .

11 comentarii:

  1. Ioi, asa frumos post! Ma regasesc in postul asta :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos...
    Eu am impresia ca, atunci cand mi-o doresc, fericirea nu vine la vine. Asa ca o las sa ma viziteze cand trebuie... Cand e sa vina, vine...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma alatur romanticilor si melancolicilor. Faina si foarte expresiva postarea asta !

    RăspundețiȘtergere
  4. fericirea. Am sa incerc sa gasesc o fraza care sa o explice. Desi cred ca asta este cel putin imposibil. "Fericirea este un sentiment efemer dar al carei urme nu dispar niciodata".

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand fericirea te viziteaza, ofera-i un scaun confortabil.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu incerc s-o inchid intr-un dulap..sa-i dau drumul cand am nevoie de ea :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci vine, eu nu trebuie decat sa intind mana, nu ? Pare simplu, insa eu am impresia ca ne complicam singuri viata.

    RăspundețiȘtergere
  8. incredibil:X imi place asa mult melodia aia si in timp ce am ascultat-o se derulau cuvintele in ochii mei! foarte frumos scris. sufletul asta e minunat!:X

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumosul Postul ... Ma regasesc si eu in el .. intr-o oarecare masura :(
    Imi cer scuze ca nu am mai trecut de mult pe aici .. dar vazusem mai de mult ca aveai o perioada buna de cand nu ai mai scris nimic ... si ma gandeam ca ai renuntat la el .
    P.S. Tare Faza cu Exchange link :))) ...
    La ce iti trebuie George datele despre site ? .. Fura link-ul principal .. linkul unei imagini de aici .. si gata ..ti-ai facut banner .. vezi sa dai cu target blank ..ca ar fi nasol sa plece de pe pagina ta .. asa se duce intr-alta dar ramane la tine ... Oricum ..cere-i permisiunea intai :))

    RăspundețiȘtergere
  10. ce articol frumusel... putin deprimant... wow

    RăspundețiȘtergere