miercuri, 24 iunie 2009

Blind?


Uita-te in sufletul meu.Indeparteaza usor toate impuritatile .Uita-te adanc si incearca sa-mi vezi trecutul si prezentul,ca sa-mi poti ghici viitorul.Uita-te ,caci sufletul meu nu mai poarta nici o haina acum.L-am lasat asa cum e.L-am lasat asa cum mi-a fost dat.Asa cum poate nimeni nu l-a vazut.
Atunci cand vorbesc cu tine,nu eu imi caut cuvintele.Eu sunt doar un translator,caci ma tem ca nu poti intelege singur cuvintele sufletului meu.
Nu incerca sa ma compari cu cineva sau cu ceva.Incearca sa ma compari cu mine.Cu cea care sunt acum,cu cea care am fost acum 5 ani si cu cea care voi fi de acum inainte.
Nu ma intelege.Nu vreau sa ma intelegi.Vreau doar sa ma iubesti.
Sa realizezi cum sunt.Sa descoperi usor materialul sufletului meu.Sa-l faci sa reziste si la ploaia de lacrimi si la valul de ura.
Captuseste-mi ranile si asigura-te ca nu se vor mai deschide niciodata.
Cand imi voi lua biletul catre cer,imi voi ingropa sufletul adanc acolo,iar tu nu-l vei mai putea gasi.Si acolo,el nu va mai stii nici de ploaie,nici de vant.Nici de ura,nici de lacrimi.
Va cunoaste linistea ce poate aici n-a avut-o niciodata.



***Sufletul meu a incercat multe sentimente pana acum,insa crede ca niciodata nu va simti destul.Oare imi va parasi vreodata trupul?Oare va parasi vreodata lumea asta de care e atat de fascinat?

13 comentarii:

  1. iti spun inca de la inceput ca citeam postul tau ascultand melodia aceea la Pian de la playerul tau de pe blog. NU stiu in ce masura mi-a amplificat setimentul creeat de ceea ce ai scris, insa ai pus esenta sufletului tau in fiecare propozitie, nu foarta multa lume poate sa fac asta eu cunosc doar cativa :):) continua sa cauti ce este cu adevarat in sufletul tau si vei gasi mereu raspunsuri la toate problemele.

    o zi placuta

    RăspundețiȘtergere
  2. :) am citit ascultand "My heart will go on",insa pe blogul meu,"fluierata" de Gheorghe Zamfir!Merg super impreuna!Mi-au creat o stare extraordinara!Mereu ma incanta ceea ce scrii!
    Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  3. subiectul care l-ai expus este foarte serios si daca imi permiti un citat din Biblie:
    mat16;26
    ,,...ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?sau ce ar da un om in schimb pentru sufletul sau?

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumos.
    vorbesti foarte des despre suflet...si despre ce se leaga de el...
    mi se pare al naibii de complicat.
    superba postarea,oricum >:d<

    RăspundețiȘtergere
  5. e foarte frumos ce ai scris..:)

    ms de comment mai bn mai tarziu decat niciodata nu?;))

    o zi buna!!

    RăspundețiȘtergere
  6. I'm sorry that I don't understand this text - but I just love this photo.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti urez o vacanta placuta si sa ne citim cu bine la noile articole;)

    Vacanta placuta tuturor >:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma uit f mult in oglinda ( cand am timp , si nu fac sex - ma rog, si cand fac...ma uit) . Te intrebi de ce? Sunt atat de atragator incat ma uit...si din dorinta de a ma avea? Si tu ai putea fi oglinda mea... Te intrebi, de ce, iubito? Fiindca... ma vad in tine !

    Cu pofta,

    Un atragator!

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumos post ... chiar ma inspira postul tau :D

    Have a nice day :)

    RJ

    RăspundețiȘtergere
  10. Halatel, eu nu cred ca sunt imputitati de dat deoparte in sufletul tau... ! Frumoase ganduri !

    RăspundețiȘtergere