vineri, 22 mai 2009

Better




Viata?Cel mai frumos lucru care ne-a fost dat.Viata cu toate etapele ei..toate momentele traite.Acesta este frumosul viu.
Dumnezeu totusi este uimit cum ne grabim sa crestem,iar apoi ne dorim foarte tare sa fim copii din nou.Cum ne este frica de orice.Cum ne gandim la moarte cand noi ar trebui sa traim fara sa ne gandim la ce va fi secunda care urmeaza.Cum banii sunt pe primul loc si uitam iubirea.
Cum dintr-o cearta uitam toate momentele traite alaturi de cei dragi.Si cat de rai suntem cand frangem inima cuiva.Cand avem posibilitatea de a ajuta si totusi nu o facem.
Avem o viata!Avem suflet si suntem oameni!De ce sa nu profiti de ce ai?Daca stii cum sa privesti poti vedea in orice ceva frumos.Pentru ca in orice este ceva frumos.Si pentru ca viata nu sta sa te astepte.
Iar prietenii?Prietenii sunt pentru a te ajuta sa treci peste momentele in care simti ca nu poti supravietui singur.Sunt cei in a caror suflete vei avea mereu un loc al tau.Cei care-ti stiu defectele, dar usor le transforma in calitati.Cei care te fac special.
Sunt o fericita!Sunt fericita pentru ca traiesc si pentru ca am prieteni care ma iubesc.

13 comentarii:

  1. Mi-aş dori ca mulţi oameni să ai parte de asemenea fericire. Prietenie şi poftă de viaţă!

    RăspundețiȘtergere
  2. da multi uita ca sunt oameni si nu mai gadesc rational fiind oribiti de partea materiala. Sunt foarte putini idealisti, foarte putini se desprind de lumea materiala in cautarea unei valori umane iar cei care o fac sunt blamati de restul. Deja cuvinte precum "ciudat" au devenit obisnuite pentru mine, chiar imi face placere cand cineva ma caracterizeaza asa. sunt de acord cu absolut tot ce ai scris , dar iti spun ca suntem prea putini sa pute schimba conceptia colectiva despre viata. suntem mici pete de culoare intro lume goala si fara nici un sens.

    sa ai o zi placuta

    RăspundețiȘtergere
  3. Vei vedea ca tot este viu, rezista !

    @Liviu: Nu pot fi de acord cu faptul ca suntem mici pete de culoare intr-o lume goala si fara niciun sens. Rostul tau este de a-l gasi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si daca meritam mai mult decat fericirea ?

    RăspundețiȘtergere
  5. MA BUCUR SI TE FELICIT DIN SUFLET PENTRU-CA AI CURAJ SA SPUI CE SIMTI SI ANUME CA ESTI FERICITA.MULTI AR DA ORICE SA FIE IN LOCUL TAU.O DEFINITIE SIMPLA A FERICIRII: FERICIREA ESTE ATUNCI CAND ESTI MULTUMIT CU CE AI.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.youtube.com/watch?v=jaA8M5IHd78 ai dreptate....dc nu merge link-ul cauta : Dinu Olarasu_N-ai nevoie de foarte multe

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur pentru tine ca ai prieteni adevarati. si eu am si nu regret deloc. viata e frumoasa cu toate greutatile ei!

    RăspundețiȘtergere
  8. lumea este fara de sens privita intr un mod general. astfel, in particular, lumea formata din prietenii tai, din familia ta, din modul tau de a te raporta la lucruri si la semnificativitatea acestora, toate aceste ''lumi'' alcatuiesc conceptul general de Lume. aceasta lume este cadrul in care se razboiesc lumile ''personale, si privita asa, ea este fara de sens. in schimb, lumea particulara este ea insasi plina de semnificativitate:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Oamenii refuza sa traiasca, refuza sa iubeasca, refuza sa fie fericiti . Nu mai vor, refuza indarjiti acest lucru, de multe ori nu-i inteleg...
    de multa vreme nu ma mai torturez incercand sa caut raspunsul la multe intrebari pe care acestia le ridica prin comportament si fapte. O duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Există loc pentru fiecare în lumea asta, fiecare poate fi unic, special, valoros. Să ne întoarcem înspre noi, să nu ne fie teamă să ne privim şi acceptăm aşa cum suntem.

    RăspundețiȘtergere
  11. lumea de acum este tot mai parsiva si profitoate...plina de materialisti...nu exista decat o lege,cea a banului
    cei ca noi,idealisti,sunt la fel numerosi,precum apa in desert
    ma bucur ca ai reusit sa iti gasesti,si ca ai,prieteni buni,care sa fie alaturi de tn;))
    sht k ce am zis,suna k si cum eu ash fi alone,dar neah,am si eu gask mea:D

    RăspundețiȘtergere
  12. *mda..in loc sa iti scriu tie melodia ii scrisesem lu' Leo :D

    Coldplay - the hardest part

    RăspundețiȘtergere